Servicii

ce oferim

Servicii Complecte de Consultanță - Vânzare - Măsurători și Montaj: Ghidul Perfect pentru Reușita Proiectului Tău

Atunci când te confrunți cu un proiect complex, fie că este vorba de renovare, construcție sau îmbunătățiri la locuința ta, Serviciile Complecte de Consultanță, Vânzare, Măsurători și Montaj devin partenerii esențiali pentru a-ți atinge obiectivele cu succes.

 

Blaturile Coante

Cele mai importante domenii din viață sunt îndeplinite cu Coante

Blaturile Coante sunt atât de durabile încât isi păstrează aspectul din prima zi – ani la rand, atât de funcționale încât sunt ușor de curățat și atât de artistice și estetice încât oferă o mare varietate de modele, culori și nervuri.

Încorporând toate proprietățile superioare pe care se așteaptă să le dețină un blat, Coante acordă importanță interacțiunii dintre oameni și spațiu.

Blaturile Coante

Bucătăria este loculul minune care transformă o casă într-o casă.

 Este camera comună în care cooperăm cu bucurie pentru a face toate gusturile delicioase pe care dorim să le servim impreuna într-o atmosferă confortabilă de familie…

A găti o masă, a pune masa, a discuta cu prietenii și membrii familiei, pe scurt, locuirea în inima casei unde intensificăm comunicarea și interacțiunea familiei. Cu cât împărtășim mai multe momente fericite, cu atât adăugăm mai mult la amintirile noastre de neuitat, care păstrează în totalitate integritatea comunicării și interacțiunii familiei noastre și ocupă inima poveștilor noastre din bucătărie.

Este cea mai fericită stare de cooperare, producție și împărtășire prin care trecem în timpul bucătăriei, deoarece îndeplinește cele mai importante domenii ale vieții noastre.

Panourile de perete Coante sunt ușor de întreținut, cu îmbinare minimă, oferind aplicații extrem de estetice în armonie cu blaturile Coante.

Blaturile de lucru din cuarț sunt fără îndoială mândria bucătăriei tale fiind  unul dintre primele lucruri pe care cineva le observă atunci când intră într-o bucătărie.

Blaturile Coante

Lastrele Macchia Aperta

Sunt asortarea a două sau mai multe produse Coante cu nervuri lungi împreună, astfel încât să arate ca o carte deschisă în care plăcile alăturate se oglindesc una pe cealaltă cu un model identic.

Aplicațiile Machia Aperta creează o suprafață impresionantă a peretelui avand un efect simetric ca o reflectare în oglindă unul a celuilalt…

Proiectarea spațiilor de locuit așa cum visezi și renovarea unei bucătării de la zero devine o necesitate în timp. Blaturile reînnoite cu Coante vă oferă un spațiu de locuit nou-nouț, cu opțiuni bogate de culori și modele, diferite aplicații la suprafață și durabilitate care sfidează timpul.

Suntem specialiști în suprafețe de quartz pentru uz casnic și comercial. Meșterii noștri experți vă vor sfătui cu privire la cele mai bune materiale pentru nevoile dumneavoastră.

Portofoliu

Detalii de contact