Protectia datelor

Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul duostone.ro administrat de S.C. DUOSTONE S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. DUOSTONE S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul duostone.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la officeduostone@gmail.com

Termeni si conditii

Prin continutul acestui document dorim sa informam utilizatorii in privinta conditiilor de utilizare a site-ului duostone.ro.

Operarea site-ului duostone.ro este asigurata de S.C. DUOSTONE SRL, cod fiscal RO48458852, inscrisa in registrul comertului cu numar J22/2130/2023, cu sediul in sat. Miroslava, comuna Miroslava, str. Viilor 23A, Iasi, Romania.

Dreptul de proprietate asupra continutului site-ului

Intregul continut al site-ului este proprietatea DUOSTONE SRL, iar extragerea si utilizarea informatiilor  fara consimtamantul DUOSTONE SRL, in afara celor premise de lege consituie o incalcare a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului officeduostone@gmail.com

Pentru o eventuala incalcare a dreptului de autor va rugam sa trimiteti sesizarea dumneavoastra pe adresa de email officeduostone@gmail.com

Raspundere

Imaginile prezentate pe site pot prezenta diferente fata de produsele aflate in stoc. In aceasta situatie DUOSTONE are obligatia de a informa cumparatorul inaintea livrarii produselor.

Imaginile si descrierile prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta finala, aceasta fiind trimisa clientului dupa o discutie cu unul din reprezentantii DUOSTONE.

In cazul imposibilitatii de a livra produsele comandate, valoarea maxima a  prejudiciului o reprezinta valoarea sumelor incasate de DUOSTONE pana in acel moment de la client.

Politica retur

In cazul comenzilor ce sunt asimilate contractelor la distanta confor  OG 130/2000, consumatorul are dreptul a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In cazul comenzilor ridicate de la magazinul fizic sau livrate de reprezentantii DUOSTONE receptia trebuie efectuata in momentul livrarii, aceste comenzi neintrand sub incidenta contractelor la distanta.

De asemenea nu poate fi acceptat returul produselor executate pe baza de comanda conform specificatiilor si dimensiunilor comunicate sau acceptate de catre consumator.

Returnarea produselor

Returnarea produselor va fi efectuata pe cheltuiala consumatorului in conditiile in care produsul este complet si neutilizat, iar atat produsul cat si accesoriile nu au suferit deteriorari (in acest caz consumatorul va primi contravaloarea comenzii in contul din care s-a afectuat plata, sau in alt cont specificat de acesta in scris, prin email sau posta.

In cazul returnarii unor produse cu urme de utilizare sau cu defecte estetice (Zgarieturi etc.) vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a restitui partial valoarea produsului.

Suntem specialiști în suprafețe de quartz pentru uz casnic și comercial. Meșterii noștri experți vă vor sfătui cu privire la cele mai bune materiale pentru nevoile dumneavoastră.

Portofoliu

Detalii de contact